Dolomiti IJssalon
ijs der natuur gezond en puur sinds 1972

De bruidsijstaartspecialist
'Voor elk bijzonder bruidspaar een unieke bruidsijstaart'


Beste Bruidspaar                                                        Welkom op onze site. Een trouwdag is een bijzondere dag, waarbij - naast het bruidspaar - de bruidsijstaart wat ons betreft een hoofdrol verdient en daar zorgen wij  voor.  Onze ijsmeester Mario heeft een jarenlange ervaring  in het maken van bruidsijstaarten  en uw bruidsijstaart zal bij hem dan ook in goede handen zijn.

Hoe doen wij dat?
Stap voor stap werken wij met u naar de perfecte bruidsijstaart.
Heeft u een thema, dan kunnen wij de taart daarop aanpassen en uw suggesties daarin meenemen. U kunt hierbij denken aan, de kleur, vorm, model en accessoires.

Heeft u een koemelkallergie of bent u diabetisch wij maken speciaal  voor u het ijs op suikervrij-,  soja- en sorbetbasis. Voor ieder wat wils!                                                                                                                                      We bieden u de gelegenheid om de samenstelling van de ijssmaken van de door u gekozen bruidsijstaart te beleven door middel van een voorproeverij. Het is belangrijk dat het eindresultaat overeenkomt met uw verwachting en wens. Uiteraard overleggen wij met u de wijze van bezorging, vervoer, locatie, levertijd, tijd van aansnijden en eventuele andere wensen die u heeft.Bruidsijstaarten, ijskoud hartverwarmend. 

Een bruidstaart hoort ijselijk lekker te zijn. Daarom zijn de ijstaarten van Dolomiti pure ijspret voor de smaakpapillen voor zowel u, als uw gasten. In de wereld van bruidstaarten is de IJS-bruidstaart niet alleen onderscheidend door zijn temperatuur, bovendien door het gebruik van pure vruchten en andere natuurlijke grondstoffen, samengebracht door de jarenlange ervaring van Dolomiti’s meester ijsmaker Mario.

Sinds 1974 voegde Mario zijn ijstaarten aan die eeuwenoude traditie toe. Maar lagen de wortels van de bruidstaart niet in het oude Rome? Dat Klopt! Het streven naar die unieke ambachtelijke smaakbeleving is dan ook de Missie van Mario. 

Wij durven ijskoud te stellen dat dit de Dolomiti bruidsijstaart zo uniek maakt. 

Kortom, Dolomiti bruidsijstaarten; ijstaarten met een traditie.  

 

 

Naast onze traditionele ijstaarten leveren wij ook:

suikervrije bruidsijstaart

veganische bruidsijstaart

bruidsijstaart op sorbet-basis

allergievrije bruidsijstaart

bruidsijstaart op soja-basis

verjaardagsijstaarten 

babyshower-ijstaarten

jubileum-ijstaarten

Wilt u 1 of 10 etages?
Samen met jullie realiseren wij uw ideale bruiloftsijstaart. U kunt  bij ons terecht voor een afspraak om uw bruidsijstaart samen te stellen. Wij bezorgen uw bruidsijstaart op locatie en op de gewenste tijdstip.

 

 

 

 E-mailen
Bellen